Glamtent Luksustelt

Glamtents - Luksustelt

Sommertid kan du bo i tilnærmet hotellkomfort på telttur. Men nå er sesongen over for glamtelt.

Glamtents er "glamping", dvs Glamorous Camping: Store, telt med ståhøyde, teppegulv, senger og elegant møblering, strøm og varme. Komforten blir som et godt hotellrom, samtidig som du opplever å være nesten ute og nær naturen! Glamtents er møblert for to eller fire personer.Luksustelt - 2 personer

Luksustelt - 2 personer

Luksustelt-2 møblert for to personer med dobbeltseng. Her er takhøyden og komforten god, med tepper på gulvet og elegant møblering. Dette er noe mange ikke har opplevd før - men som vi tror mange vil gjøre igjen når de først har prøvd det!
Luksustelt - 4 personer

Luksustelt - 4 personer

Glamtent4 er et luksustelt møblert for fire personer. Her er det komfortable enkeltsenger langs veggene og god takhøyde i midten. Tepper på gulvet og elegante møbler gjør dette til en herlig annerledes familieopplevelse!
Glamtents - STENGT FOR VINTERENGlem gamle speidererfaringer eller kryping inn og ut av små telt med kaos, dårlig luft og grus i frokosten… Glamtents er en helt annen opplevelse - og en ganske spesiell en!

Teltene er 5 meter i diameter med 3 meter takhøyde i sentrum. Innredningen er stilig og innbydende: Ordentlige senger med dyner og nattbord. Gode tepper på gulvene, stoler, oppbevaringsplass, lykter og lamper. Teltene har strøm og vifteovn, om det skulle bli småkjølig på kvelden.Glamtents er tørt og koselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er 100% vanntett. Den er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.


 
Glamtent - luksustelt i kveldsstemning


Vanskelig å finne noe hyggeligere enn et luksustelt når kvelden og mørket senker seg


Luksustelt - gode senger


Du skal ha alvorlige søvnproblemer for ikke å kose deg i senga i et luksustelt.


Glamtent - velkommen til luksus i teltet


Glamtent er nærmere Paris Hilton enn Lars Monsen


Glamtent - sittegruppe


Du behøver ikke sitte på bakken om du er på telttur hos oss - det kan du stole på.


Glamtent - kveldsstemning


Man blir lett lys til sinns i et glamtent i mørket


Luksustelt - puter