Hytte langtidsleie - for bedrifter og andre

Korttidsleie og langtidsleie av hytter på Bogstad - be om tilbud

Behov for midlertidig bolig eller leilighet i Oslo? Bogstad har rimelige hytter generelt, men for lengre perioder enn en uke kan vi gi enda bedre pris – kontakt oss direkte for hyggelig tilbud! Bo idyllisk i hytte på Bogstad med bilen parkert utenfor – kun 15 minutter fra Oslo sentrum!

 

I hytte på Bogstad bor du rett utenfor Oslogryta, med marka og Bogstadvannet som nærmeste nabo. Her kan du våkne til fuglekvitter og harmoni - og ta en joggeur rundt Bogstadvannet etter jobb. Eller en skitur i marka, det er bare å sette på seg skiene rett utenfor hytta. Bilen parkert utenfor - inkludert i prisen - er selvfølgelig både komfortabelt og praktisk - ikke minst hvis bilen også rommer kostbart utstyr. 

 

 

 

 

Vi har hytter i forskjellige prisklasser - med og uten eget baderom og toalett. 

 

 

Det er uansett aldri langt til vårt nylig totalrenoverte sanitæranlegg.

 

 

Parkering rett utenfor er komfortabelt og praktisk

 

 

Flotte omgivelser for en joggetur - for eksempel langs Bogstadvannet

 

 

...eller en skitur. Bildet er tatt fra lysløypa som går over vår eiendom og fortsetter inn til Nordmarkas uendelige løypenett.

 

 

Hytte 43 - Funkis - med 3 soverom

Vår nyeste hytte. Moderne, stor takhøde og store vinduer. Arealeffektiv med åpen kjøkken/stue-løsning og tre soverom. Flott baderom med dusj og wc.

 

 

Hytte 41 - Holmenkollen - for 4-5 personer

God standard med dusj og WC. Ca 40 m².  Stor stue med salong og kabel-tv.  To soverom, ett med familieseng (2+1) og ett med køyeseng, totalt fem sengeplasser.

 

Hytte 46 - Oslofjord - 4 personer

30 kvm med stue, kjøkkendel og soisebord. To soverom med køyeseng, totalt 4 sengeplasser, men uten eget baderom/wc. 

 

 

Hytte 45 - Ankershus - 4 personer

Stue med salong og fullt utstyrt kjøkkendel med kokemuligheter, kjøl/frys, oppvaskmaskin, osv.

Spisebord med sitteplass til 4, to soverom med køyeseng, totalt fire sengeplasser. Ikke eget baderom, men kort vei til sanitær.

 

 

Hytte 42 - Sørkedalen - 2-3 personer

Enkle hytter uten dusj og WC. Ca 20 kvm, beregnet på 2-3 personer. Består av ett stort rom og en sovealkove med familiekøyeseng 2 + 1. Fullt utstyrt kjøkkendel med kokemuligheter og kjøleskap, alt dekketøy, kaffetrakter og oppvaskmaskin. Ikke eget baderom, men kort vei til sanitæranlegg.