Bogstad Camping skal utvikles

Mye er bra, men det meste skal bli bedre!

Topcamp tok over driften av Bogstad Camping etter Naf camping i 2016 og har store planer. Formaliteter tar tid fordi Bogstad ligger i Markasonen, men det begynner å nærme seg noe. Nybutikk og totalrenovert sanitæranlegg åpnet til sommeren 2019 - nå er to nye bygg, med 12 lekre leiligheter under oppføring.


Vi ønsket aller først å gjøre om inn- og utkjøringen - for å gjøre ankomst og avreise enklere og tryggere for alle. Parkeringsplassen ved innkjøringen er endret og forskjønnet, men tilknytningen til Ankerveien venter fortsatt på endelig godkjenning fra myndighetene.

 

Den nye Kiwi dagligvarebutikken i massivtre sto ferdig i juni 2019. Nå bygges endelig tilstøtende bygg med 12 leiligheter som skal stå ferdige senest før sommeren 2020. I neste omgang satser vi på å bygge ny resepsjon og et restaurantbygg med sereveringstilbud og utsikt til Bogstadvannet.

 

Topcamp er landets største campingkjede og driver også bl.a Hallingdal Feriepark i Ål, med fem stjerner fra NHO og anerkjent som landets beste campingplass av bladet Bobil & Caravan, samt Sjøsanden Camping ved Mandal.