Corona - sikkerhet og tiltak

Vår høyeste prioritet er sikkerhet og helse for gjester og ansatte. Bogstad Camping er åpen og gjester skal kunne være like trygge som hjemme. I hyttene her har du eget kjøkken og evt bad og kan lett holde sikkerhetsavstand og det rengjøres grundig og desinfiseres med ozongenerator før neste gjest. I campingvogn eller bobil har du også god kontroll på din egen situasjon.

Vi følger til enhver tid helsemyndighetenes anbefalinger tett. 

 

ROS-analyse

Topcamp har utarbeidet ROS-analyser og tiltaksplan for smitteforhindring. Her på Bogstad er vi selvfølgelig alltid opptatt av renhold. I høysesong vaskes våre sanitæranlegg fullstendig tre ganger i døgnet. Nå er det i tillegg egne rengjøringsrutiner spesielt for begrensning og forhindring av smitte. For eksempel desinfiseres berøringsflater i alle fellesområder hyppig.  Vi er Green Key sertifisert og alltid opptatt av klima og miljø, men vil i en unntaksperiode nå benytte sterkere desinfiserende midler og mer antibakteriell spray enn vi ellers gjør - spesielt når det gjelder desinfisering av utsatte berøringspunkter som f.eks dørhåndtak, kortterminaler, lysbrytere, toalettknapper og armaturer. Håndsprit settes frem til gjester på alle toalett, baderom og fellesområder. 

 

Ingen kjente spor av smitte

Det har ikke vært kjente spor av smitte hverken på campingplassen, hos våre ansatte eller våre gjester. Men vi har full beredskap og fokus. Skulle det oppstå smittetilfeller hos oss vil isoleringstiltak gjøres umiddelbart og skulle det være noen som helst mistanke om smittefare her vil vi straks opplyse om dette og eventuelt stenge inntil fare er over.

 

Alle må vise aktsomhet
Vi gjør imidlertid oppmerksom på at alle gjester selv står ansvarlig for egen adferd og oppfordrer alle til enhver tid å følge helsemyndighetenes retningslinjer: Hold avstand, maks fem personer samles, husk å etterse barn, og fortsett å ha fokus på håndhygiene.  
 
Så lenge Bogstad Camping er en smittefri sone, gjelder normale avbestillingsbetingelser. Om du er forhindret fra å reise pga karantene må dette tas opp med din leverandør av reiseforsikring.

 

Bestillinger for sommeren 2020 som er utført etter 1. mai kan flyttes eller avbestilles kostnadsfritt inntil en uke før ankomst.