Fra
Til

NB! Vi holder åpent! Resepsjon, telefon og e-post betjenes hver dag, men til litt varierende tider. 

Sikkerhet og tiltak i forbindelse med risiko for spredning av Corona

Vi holder åpent. Situasjonen er ikke normal, men her skal gjester være like trygge som hjemme. I hytte hos oss har du eget kjøkken og evt bad og kan lett holde sikkerhetsavstand til andre. Her er grundig utvask, i tillegg til at hyttene desinfiseres fulstendig med ozongenerator. Bor du i campingvogn eller bobil har du også god kontroll over egen bosituasjon. Vi holder oss oppdatert på og følger selvfølgelig helsemyndighetenes anbefalinger tett. Vår høyeste prioritet er å ivareta sikkerhet og helse for våre gjester og ansatte.

Vi har så langt ingen kjente spor av smitte hverken på campingplassen, hos våre ansatte eller våre gjester. Men vi har full beredskap og fokus på dette. Skulle det oppstå smittetilfeller hos oss vil isoleringstiltak gjøres umiddelbart og skulle det være noen som helst mistanke om smittefare her vil vi straks opplyse om dette og eventuelt stenge inntil fare er over.
 

 Renhold og hygiene er til enhver tid svært høyt prioritert hos oss. Vi er Green Key sertifisert og alltid opptatt av klima og miljø, men vil i en unntaksperiode nå benytte sterkere desinfiserende midler og mer antibakteriell spray enn vi ellers gjør - spesielt når det gjelder desinfisering av utsatte berøringspunkter som f.eks dørhåndtak, kortterminaler, lysbrytere, toalettknapper og armaturer. Håndsprit settes frem til gjester på alle toalett, baderom og fellesområder. Vi oppfordrer forøvrig  til nøye håndhygiene og vi håndhilser ikke på hverken gjester eller ansatte.
 
Så lenge Bogstad Camping er en smittefri sone, gjelder normale avbestillingsbetingelser. Om du er forhindret fra å reise pga karantene må dette tas opp med din leverandør av reiseforsikring.