Om Bogstad Camping og nye eiere

Bogstad har lange tradisjoner som hovedstadens og landets største campingplass. I fremtiden skal vi gjøre den bedre og tilføre store doser med GLASKAP!


Det har vært campingplass på Bogstad i flere mannsaldre. Campingplassen er drevet av NAF Camping fram til våren 2016. Nå er Topcamp nye eiere.

Vi i Topcamp mener at vi er Norges mest ambisiøse aktør innenfor camping. Vi står også bak meget anerkjente Hallingdal Feriepark i Ål, omtalt som Norges beste campingplass av magasinet Bobil&Caravan.


Store forbedringer vil også skje på Bogstad Camping - men ettersom hele anlegget ligger innenfor Markagrensen må Markaloven følges - og det tar tid å få nødvendige tillatelser til byggeri og utvikling. Vi må derfor be om noe tålmodighet, men vær sikker på at det arbeides hardt, kreativt og mye for å gjøre Bogstad Camping til en enda finere plass!


Camping er en virksomhet i utvikling. Vi tror at folk på camping ønsker seg mer komfort enn tidligere. Selv om camping alltid vil være rimeligere enn å bo på hotell, tror vi på ingen måte det bare er prisen som gjør at campere velger sin ferieform. Det handler om mer - om frihet, sosialt samvær, nærhet til natur og aktiv ferie. Vi vil alltid jobbe hardt for å skape gode stunder og glede. Det blir aldri feil med glaskap!


Det er vårt klare mål at du alltid skal ha en opplevelse av vennlighet, hygge og trygg kvalitet når du kommer til oss.


PERSONVERN

Vi har alltid vært opptatt av å ivareta våre gjesters personvern og ta godt vare på all informasjon som deles. Du som er gjest og kunde skal være sikker på at din informasjon er trygg hos oss, den skal kun brukes for å gi deg gode tilbud og bedre opplevelser hos oss.

Les mer om vår PERSONVERN-POLICY ›



Se flere historiske bilder fra Bogstad Camping og Oslo forøvrig på Oslo Bymuseums Oslobilder.no