Bogstad BALUBA - daglige sommeraktiviteter for barn!

Vi har et bredt program med gøyale aktiviteter og leker for alle barn. Bogstad Baluba er en hyggelig gjeng som skal lage moro og glaskap! Dette er nemlig voksne som liker å leke selv! Siste dag med Baluba i år blir søndag 11. august.

 

BARNEAKTIVITETER I SOMMER - VELKOMMEN TIL BALUBA!

 

Bogstad Camping ønsker alle små gjester velkommen til Bogstad Baluba. En gratis aktivitetsklubb der man kan blir kjent med mange, og får nye lekekamerater som kan vare hele ferien. 

Kom innom oss i klubbhuset på lekeplassen for å si hei, og bli med å lek hvis du vil!

 

Dagene starter gjerne med kreativ klubb hvor vi maler/perler/lager armbånd, før vi beveger oss inn i fysisk lek. Da leker vi gjerne gjemsel eller spiller ballspill sammen før det begynner å bli kveld. Når kvelden senker seg samler vi oss rundt Baluba-huset for roligere aktiviteter som quiz eller filmkveld. Om det er helg kjører vi på med disco og dans, og er vi riktig heldige kommer det en ekte show artist på besøk.


Baluba er gøy for alle barn! 

Velkommen til BALUBA!

 

 


Å være med på organisert felleslek er ofte genialt - for der kan man bli kjent med mange og få nye lekekamerater som kan vare hele ferien!


Alle som bor på Bogstad Camping får være med! Bogstad Baluba er GRATIS, men det er én begrensning: Det er ikke lov til å glane ned i telefonen når man er på Baluba!