NB! Vi holder åpent! Resepsjon, telefon og e-post betjenes hver dag, men til litt varierende tider. 

Tilbud og smarte kjøp

Her finner du noen tilbud som kan gjøre ditt Oslo-opphold enklere og opplevelsen bedre.

Oslo Pass

Oslo Pass

Oslo Pass gir fri offentlig transport, fri inngang til de fleste museer og attraksjoner i Oslo, gratis adgang til Frognerbadet, rabatt på opplevelser som sightseeing, TusenFryd, konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud og rabatter i en rekke serveringssteder og butikker. Last ned til din telefon eller kjøp i resepsjonen.

Les mer

Kollektiv-billetter - last ned Ruter-appen!

Kollektiv-billetter - last ned Ruter-appen!

Vi anbefaler på det sterkeste å laste ned Ruter-appen til telefonen, gjerne før du reiser, for du må registrere et betalingskort for å kunne kjøpe billetter. Men når det er gjort kjøper du alle buss-, trikk og T-banebilletter i Oslo du måtte ønske med et par enkle trykk på telefonen. Ruter-appen justerer seg automatisk til riktig språkversjon på hver enkelt telefon.
 

LES MER OG LAST NED RUTER-APP HER ›

Tusenfryd billetter

Tusenfryd billetter

Tusenfryd er gøy! Men fornøyelsespark eller ikke, det er ikke spesielt festlig å stå i kø der heller... Kjøp Tusenfryd-billettene hos oss, så slipper du! Det er ikke uvanlig at billettkøen ved Tusenfryd varer mer enn en halv time, før du i det hele tatt slipper inn i parken.

Les mer

Førjuls-hyttetur til Oslo med pepperkakebaking på kjøpet!

Førjuls-hyttetur til Oslo med pepperkakebaking på kjøpet!

Ta en hyttetur til Oslo og opplev stemningen når Oslo pynter seg til høytiden, i tillegg til at du selvfølgelig finner det største utvalget for julehandelen! Jul i Vinterland er åpnet og har forvandlet Studenterlunden til yrende julestemning med boder fulle av gavetips, godbiter og smaksprøver, musikk, pariserhjul og skøytebane i Spikersuppa! En opplevelse for hele familien! Gjør du en bestilling  innen 1/12 på hytte i førjulstida, byr vi på ingredienser til en koselig dag med pepperkakebaking!

Les mer