Tilbud og smarte kjøp

Her finner du noen tilbud som kan gjøre ditt Oslo-opphold enklere og opplevelsen bedre.

Oslo Pass

Oslo Pass

Oslo Pass gir fri offentlig transport, fri inngang til de fleste museer og attraksjoner i Oslo, gratis adgang til Frognerbadet, rabatt på opplevelser som sightseeing, TusenFryd, konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud og rabatter i en rekke serveringssteder og butikker. Last ned til din telefon eller kjøp i resepsjonen.

Les mer

Kollektiv-billetter - last ned Ruter-appen!

Kollektiv-billetter - last ned Ruter-appen!

Vi anbefaler på det sterkeste å laste ned Ruter-appen til telefonen, gjerne før du reiser, for du må registrere et betalingskort for å kunne kjøpe billetter. Men når det er gjort kjøper du alle buss-, trikk og T-banebilletter i Oslo du måtte ønske med et par enkle trykk på telefonen. Ruter-appen justerer seg automatisk til riktig språkversjon på hver enkelt telefon.
 

LES MER OG LAST NED RUTER-APP HER ›

Tusenfryd billetter

Tusenfryd billetter

Tusenfryd er gøy! Men fornøyelsespark eller ikke, det er ikke spesielt festlig å stå i kø der heller... Kjøp Tusenfryd-billettene hos oss, så slipper du! Det er ikke uvanlig at billettkøen ved Tusenfryd varer mer enn en halv time, før du i det hele tatt slipper inn i parken.

Les mer

La vogna stå!

La vogna stå!

Ikke bortskjemt med godvær i juli? Ta en sensommerhelg - eller helst TO - i Oslo! Nå er det knallvær i hovedstaden så langt værmeldingen kan se! Opplev Oslo på dagtid og slapp av ved Bogstadvannet på ettermiddagen! Kom neste helg også da vel - du behøver ikke drasse vogna frem og tilbake: Bestill for helgen, så kan du la (tom) vogn stå søndag-fredag helt kostnadsfritt!

Les mer