Fra
Til

NB! Vi holder åpent med litt redusert åpningstid i resepsjon:
Resepsjon, telefon og e-post blir betjent kl 16-20 hver dag.

Tilbud og smarte kjøp

Her finner du noen tilbud som kan gjøre ditt Oslo-opphold enklere og opplevelsen bedre.

Oslo Pass

Oslo Pass

Oslo Pass gir fri inngang til mer enn 30 museer og attraksjoner, fri offentlig transport, gratis parkering på kommunale plasser, gratis adgang til bad, gratis vandreturer, rabatt på sightseeing, TusenFryd, konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud på restauranter og butikker. Men NB! IKKE gratis parkering. Oslopasset ble kåret til det nest beste bypasset da Adac gjorde en sammenligning av bypass fra 14 europeiske storbyer.

Les mer

Kollektiv-billetter - last ned Ruter-appen!

Kollektiv-billetter - last ned Ruter-appen!

Vi anbefaler på det sterkeste å laste ned Ruter-appen til telefonen, gjerne før du reiser, for du må registrere et betalingskort for å kunne kjøpe billetter. Men når det er gjort kjøper du alle buss-, trikk og T-banebilletter i Oslo du måtte ønske med et par enkle trykk på telefonen. Ruter-appen justerer seg automatisk til riktig språkversjon på hver enkelt telefon.
 

LES MER OG LAST NED RUTER-APP HER ›

Tusenfryd billetter

Tusenfryd billetter

Tusenfryd er gøy! Men fornøyelsespark eller ikke, det er ikke spesielt festlig å stå i kø der heller... Kjøp Tusenfryd-billettene hos oss, så slipper du! Det er ikke uvanlig at billettkøen ved Tusenfryd varer mer enn en halv time, før du i det hele tatt slipper inn i parken.

Les mer

Førjuls-hyttetur til Oslo med pepperkakebaking på kjøpet!

Førjuls-hyttetur til Oslo med pepperkakebaking på kjøpet!

Ta en hyttetur til Oslo og opplev stemningen når Oslo pynter seg til høytiden, i tillegg til at du selvfølgelig finner det største utvalget for julehandelen! Jul i Vinterland er åpnet og har forvandlet Studenterlunden til yrende julestemning med boder fulle av gavetips, godbiter og smaksprøver, musikk, pariserhjul og skøytebane i Spikersuppa! En opplevelse for hele familien! Gjør du en bestilling  innen 1/12 på hytte i førjulstida, byr vi på ingredienser til en koselig dag med pepperkakebaking!

Les mer