Fra
Til

  
  

Velkommen!

til hovedstadscamping på Bogstad

Bogstad Camping er et moderne helårs turistsenter med alle fasiliteter. Nærheten til natur og friluftsliv, kombinert med lett tilgang til Oslo sentrum gjør Bogstad Camping unik - hos oss kan du bo idyllisk ved siden av et populært badevann, flott turterreng, skibakker, skiløyper, golfbane og Nordmarka, samtidig som du er kun 13 minutters kjøretur fra Oslo sentrum.

Stort utvalg av hytter

Stort utvalg av hytter

Vi har hele 55 hytter i seks forskjellige størrelser og prisklasser, fra helt enkle sommerhytter for 2-4 personer til vinterisolerte hytter med 2 soverom, salong og kabel-tv.

Les mer

wifi - gratis for boende gjester

wifi - gratis for boende gjester

Vi tilbyr wifi til alle gjester. Bogstad Camping er landets største og strekker seg over et betydelig område, og det er noen uunngåelige forstyrrelser i omgivelsene. Dekning og hastighet vil dermed variere, men du vil alltid finne soner med god dekning.
Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken med kokeplater, stekeovner og oppvaskmuligheter til fri benyttelse for våre gjester. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at gjestene selv må medbringe kjeler, panner, kjøkkenredskaper og bestikk.

Campingvogn, bobil eller telt

Campingvogn, bobil eller telt

Vi har mange plasser for campingvogner og bobiler med tilkoplingsmuligheter for strøm. Et begrenset antall teltplasser har også mulighet for strømtilkopling.

Les mer

Gode sanitærfasiliteter - BLIR BEDRE NÅ!

Gode sanitærfasiliteter - BLIR BEDRE NÅ!

Bogstad har to sanitærbygg - i utgangspunktet med god kapasitet og rimelig kort avstand fra alle plasser og hytter. Våren 2019 er hoved-sanitæranlegget imidlertid stengt for totalrenovering! Det blir investert mange millioner kroner i et helt nye sanitær-fasiliteter fra øverste hylle. bygge perioden må alle gjester henvises til det innerste sanitærbygget, men i mai 2019 kan Bogstad Camping ønske velkommen til et flunkende nytt og antagelig landets flotteste sanitæranlegg!

Bensinstasjon like ved - og ny butikk til sommeren

Bensinstasjon like ved - og ny butikk til sommeren

Cirkle K Bogstad bensinstasjon er nærmeste nabo på vestsiden av resepsjonen. Den lokale Kiwi dagligvarebutikken på andre siden av plassen er midlertidig stengt og revet våren 2019. Helt ny Kiwi forretning bygges nå i massivtre. Den flotte, nye og velassorterte dagligvaren vil åpne i løpet av juni. Det arbeides forøvrig med store planer om utvikling av Bogstad Camping. I løpet av ett år eller to planlegger vi i den forbindelse også å etablere et hyggelig og godt serveringssted. Følg med!

Nær Oslo sentrum!

Nær Oslo sentrum!

Oslo sentrum ligger kun 15 minutters kjøring unna. Vil du la bilen stå, er det bare å ta buss 32 rett utenfor campingplassens port eller spasere til Røa T-bane.

Les mer

Webcam

Webcam fra Bogstad Camping kommer snart. I mellomtiden viser vi webcam fra et par andre steder i Oslo.

Les mer