Fra
Til

  
  

Velkommen!

til hovedstadscamping på Bogstad

Bogstad Camping er et moderne helårs turistsenter med alle fasiliteter. Nærheten til natur og friluftsliv, kombinert med lett tilgang til Oslo sentrum gjør Bogstad Camping unik - hos oss kan du bo idyllisk ved siden av et populært badevann, flott turterreng, skibakker, skiløyper, golfbane og Nordmarka, samtidig som du er kun 13 minutters kjøretur fra Oslo sentrum.

Stort utvalg av hytter

Stort utvalg av hytter

Vi har hele 55 hytter i seks forskjellige størrelser og prisklasser, fra helt enkle sommerhytter for 2-4 personer til vinterisolerte hytter med 2 soverom, salong og kabel-tv.

Les mer

wifi - gratis for boende gjester

wifi - gratis for boende gjester

Vi tilbyr wifi til alle gjester. Bogstad Camping er landets største og strekker seg over et betydelig område, og det er noen uunngåelige forstyrrelser i omgivelsene. Dekning og hastighet vil dermed variere, men du vil alltid finne soner med god dekning.
Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken med kokeplater, stekeovner og oppvaskmuligheter til fri benyttelse for våre gjester. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at gjestene selv må medbringe kjeler, panner, kjøkkenredskaper og bestikk.

Campingvogn, bobil eller telt

Campingvogn, bobil eller telt

Vi har mange plasser for campingvogner og bobiler med tilkoplingsmuligheter for strøm. Et begrenset antall teltplasser har også mulighet for strømtilkopling.

Les mer

Gode sanitærfasiliteter

Gode sanitærfasiliteter

To sanitærbygg med god kapasitet og rimelig kort avstand fra alle plasser og hytter.

Butikk og bensinstasjon like ved

Butikk og bensinstasjon like ved

Statoil Bogstad bensinstasjon er nærmeste nabo på vestsiden av resepsjonen. Lokal Kiwi-butikk med godt utvalg dagligvarer ligger kun hundre meter fra resepsjonen, i Markaporten-bygget. Der fantes også tidligere et Jafs spisested, som vi forsåvidt ikke anbefalte noe særlig, men tilbudet var nå der for den som ikke hadde lyst til å lage mat. Nå er den opphørt og stengt, så for tiden er det dessverre ikke servering rett ved siden av. Vi arbeider med store planer om utvikling av Bogstad Camping i løpet av ett år eller to og ønsker i den forbindelse også å etablere et hyggelig serveringssted.
Nær Oslo sentrum!

Nær Oslo sentrum!

Oslo sentrum ligger kun 15 minutters kjøring unna. Vil du la bilen stå, er det bare å ta buss 32 rett utenfor campingplassens port eller spasere til Røa T-bane.

Les mer

Webcam

Webcam fra Bogstad Camping kommer snart. I mellomtiden viser vi webcam fra et par andre steder i Oslo.

Les mer