Fra
Til

Velkommen!

til hovedstadscamping på Bogstad

Bogstad Camping er et moderne helårs turistsenter med alle fasiliteter. Nærheten til natur og friluftsliv, kombinert med lett tilgang til Oslo sentrum gjør Bogstad Camping unik - hos oss kan du bo idyllisk ved siden av et populært badevann, flott turterreng, skibakker, skiløyper, golfbane og Nordmarka, samtidig som du er kun 13 minutters kjøretur fra Oslo sentrum.

Stort utvalg av hytter

Stort utvalg av hytter

Vi har hele 55 hytter i seks forskjellige størrelser og prisklasser, fra helt enkle sommerhytter for 2-4 personer til vinterisolerte hytter med 2 soverom, salong og kabel-tv.

Les mer

Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken med kokeplater, stekeovner og oppvaskmuligheter til fri benyttelse for våre gjester. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at gjestene selv må medbringe kjeler, panner, kjøkkenredskaper og bestikk.

Campingvogn, bobil eller telt

Campingvogn, bobil eller telt

Vi har mange plasser for campingvogner og bobiler med tilkoplingsmuligheter for strøm. Et begrenset antall teltplasser har også mulighet for strømtilkopling.

Les mer

Helt nytt sanitæranlegg - landets flotteste?

Helt nytt sanitæranlegg - landets flotteste?

Det er ikke til å komme bort fra at sanitæranlegget på Bogstad de senere år ene har fremstått som slitt. Men våren 2019 har vi slått på stortromma og totalrenovert hele anlegget! Nå er vi stolte av å ha åpnet flunkende nytt, toppmoderne sanitær - dette står ikke tilbake for noen!

Les mer

Bensinstasjon like ved - og helt ny, kjempelekker Kiwi-butikk!

Bensinstasjon like ved - og helt ny, kjempelekker Kiwi-butikk!

Cirkle K Bogstad bensinstasjon er nærmeste nabo på vestsiden av resepsjonen. Helt ny Kiwi dagligvareforretning i flott massivtre-bygg ble nyåpnet 7. juli 2019! Den flotte, velassorterte dagligvarebutikken er meget populær - både blant Bogstad Campings gjester og lokalbefolkningen i Vestre Aker bydel. Det arbeides forøvrig med store planer om utvikling av Bogstad Camping. I løpet av ett år eller to planlegger vi i den forbindelse også å etablere et hyggelig og godt serveringssted. Følg med!

Nær Oslo sentrum!

Nær Oslo sentrum!

Oslo sentrum ligger kun 15 minutters kjøring unna. Vil du la bilen stå, er det bare å ta buss 32 rett utenfor campingplassens port eller spasere til Røa T-bane.

Les mer

Webcam

Webcam fra Bogstad Camping kommer snart. I mellomtiden viser vi webcam fra et par andre steder i Oslo.

Les mer