Velkommen!

til hovedstadscamping på Bogstad

Bogstad Camping er et moderne helårs turistsenter med alle fasiliteter. Nærheten til natur og friluftsliv, kombinert med lett tilgang til Oslo sentrum gjør Bogstad Camping unik - hos oss kan du bo idyllisk ved siden av et populært badevann, flott turterreng, skibakker, skiløyper, golfbane og Nordmarka, samtidig som du er kun 13 minutters kjøretur fra Oslo sentrum.

Stort utvalg av hytter

Stort utvalg av hytter

Vi har hele 55 hytter i seks forskjellige størrelser og prisklasser, fra helt enkle sommerhytter for 2-4 personer til vinterisolerte hytter med 2 soverom, salong og kabel-tv.

Les mer

Campingvogn, bobil eller telt

Campingvogn, bobil eller telt

Vi har mange plasser for campingvogner og bobiler med tilkoplingsmuligheter for strøm. Et begrenset antall teltplasser har også mulighet for strømtilkopling.

Les mer

Landets flotteste sanitæranlegg?

Landets flotteste sanitæranlegg?

Våren 2019 har vi slått på stortromma og fullstendig totalrenovert hele sanitæranlegget! Nå byr vi på et flunkende nytt, helt topp moderne sanitær - som ikke står tilbake for noen!

Les mer

Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken

Moderne gjestekjøkken med kokeplater, stekeovner og oppvaskmuligheter til fri benyttelse for våre gjester. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at gjestene selv må medbringe kjeler, panner, kjøkkenredskaper og bestikk.

Åpningstider

Åpningstider

Innkjøring er åpen kl 06.00-24.00. I tidsrommet utenom dette kan man ikke kjøre på området, men det er parkeringsplass utenfor bommen for sen innsjekk eller tidlig avreise.

Resepsjonen er åpen 08.00-23.00. Resten av døgnet er det vakt på området - telefon 22510800 e-post post@bogstadcamping.no 
 

Bensinstasjon like ved - og helt ny, kjempelekker Kiwi-butikk!

Bensinstasjon like ved - og helt ny, kjempelekker Kiwi-butikk!

Cirkle K Bogstad bensinstasjon er nærmeste nabo på vestsiden av resepsjonen. Helt ny Kiwi dagligvareforretning i flott massivtre-bygg ble nyåpnet 7. juli 2019! Den flotte, velassorterte dagligvarebutikken er meget populær - både blant Bogstad Campings gjester og lokalbefolkningen i Vestre Aker bydel. Det arbeides forøvrig med store planer om utvikling av Bogstad Camping. I løpet av ett år eller to planlegger vi i den forbindelse også å etablere et hyggelig og godt serveringssted. Følg med!

Nær Oslo sentrum!

Nær Oslo sentrum!

Oslo sentrum ligger kun 15 minutters kjøring unna. Vil du la bilen stå, er det bare å ta buss 32 rett utenfor campingplassens port eller spasere til Røa T-bane.

Les mer

Bogstad er en Topcamp!

Bogstad er en Topcamp!

Topcamp er landets mest ambisiøse camping-kjede. Alle Topcamp campingplasser har en eller flere unike kvaliteter - og flere av våre campingplasser regnes å være blandt landets aller beste.

Ta runden rundt Topcamp-plassene, så kan du få med deg noe av de flotteste Norge har å by på. 
 

Les mer

Du kan reise med hund til Oslo - og bo på Bogstad!

Du kan reise med hund til Oslo - og bo på Bogstad!

Å reise med hund kan være utfordrende. Mange hotell og overnattingssteder er ikke hundevennlige. Men hos oss på Bogstad er hunden din tillatt og velkommen. Samtidig har vi selvfølgelig også hytter som holdes helt frie for dyr av hensyn til allergikere.

Les mer

Været

Været

Her kan du finne kontinuerlig oppdatert vær-rapport for Bogstad Camping Oslo 

Les mer