Topcamp - de beste campingplassene i Norge

Topcamp er landets mest ambisiøse camping-kjede. Alle Topcamp campingplasser har en eller flere unike kvaliteter - og flere av våre campingplasser regnes å være blandt landets aller beste.

Ta runden rundt Topcamp-plassene, så kan du få med deg noe av de flotteste Norge har å by på. 
 

Topcamp er landets mest ambisiøse camping-kjede. Alle Topcamp campingplasser har en eller flere unike kvaliteter - og flere av våre campingplasser regnes å være blandt landets aller beste.
 

 

HALLINGDAL FERIEPARK
Hallingdal Feriepark er blant de ypperste få i landet som bl.a er belønnet med 5 av 5 stjerner av NHO Reiseliv, Certificate of Excellence fra Tripadvisor, kåret til SpitzCamp av Adac, Årets Top Camping av NBCC (Norsk Bobil og Caravan Club), samt medlem av Leading Campings.

Foruten en campingplass med rause plasser, alle tilkoplinger, samt luksuriøse fasiliteter for kjøkken, vask og sanitær, har ferieparken et meget rikt aktivitetstilbud. Vi nevner Høyt&Lavt Klatrepark - med zip-lines på over 250 meter tvers over Hallingdalselva samt 12 meters "fritt fall", Eventyrgolf, Digert innenndørs Lekeland og utendørs lekepark, egen 4H-gård, sykkelpark og ikke minst storstua Bergtatt Bistro, en helt førsteklasses restaurant!
Les mer ›

 


MJØSA FERIEPARK
Kun et par minutters kjøring fra Brumunddal sentrum finnes Mjøsa Feriepark, idyllisk beligende langs sjøen i den delen av Mjøsa som kalles Botsenden, med en av regionens beste badeplasser. Mjøs-regionen byr på adskillig flere varierte opplevelser enn mange tror, blant de mest kjente i nærheten er Hunderfossen, Lilleputthammer, Prøysenhuset og ruinene på Domkirkeodden i Hamar. Mjøsa Feriepark er helårsåpent og har foruten camping, utleie av hytter og leiligheter.
Les mer ›

 

 

SJØSANDEN FERIEPARK

ligger i Mandal - så langt syd det er mulig å komme i Norge. SÅ er også badestranden på Sjøsanden antagelig den flotteste i hele landet. På Sjøsanden er det godt med plasser for bobiler, campingvogner og telt, samt en rekke hytter, leiligheter og motellrom.
Åpen fra påske til september, men mulig å langtidsleie hytter og leiligheter også ellers i året.
Les mer›
 

 

ONSAKERVIKA CAMPING

ligger på Røyse ved Tyrifjorden, ikke langt fra Hønefoss. Badestranden er blant de aller fineste badeplassene i innlands-Norge. Her finnes gode plasser for camping, i tillegg til flere hyggelige hytter og en leilighet med utsikt til vannet. Campingplassen er åpen fra 1. mai - 1. september, men ved behov for flere enn 3-4 netter, kan hytter og leilighet også leies på andre tider av året.
Les mer ›

 

 

Ekeberg Camping Oslo

På toppen av Oslo, nærmere bestemt på Ekebergåsen, øst for sentrum, ligger Ekeberg Camping. Campingplassen ligger i enden av Ekebergsletta  - med en av de flotteste utsiktspunktene over Oslo like nedenfor (visstnok på samme sted som Edvard munch fikk onspirasjon til å male Skrik) Hundrevis av plasser for camping, med og uten strøm, men ingen hytter. Ekeberg er en enkel, men fullt funksjonell campingplass - en av få i verden med gangavstand (ca 45 min) til sentrum i en hovedstad.

Les mer ›